Polyester zwembaden op maat

Polyester zwembaden op maat

Droom je er van om tijdens de warme zomerdagen rond te dobberen op een luchtmatras in je eigen zwembad? Of om een frisse duik te nemen? Dan helpen wij, bij De Witte, om je droom te realiseren. Met onze polyester zwembaden op maat wordt jouw droom werkelijkheid.

Een eigen zwembad in de tuin is een echte aanrader. Je kunt een frisse duik nemen wanneer je wil, je hebt een constant vakantiegevoel… Met onze polyester zwembaden op maat is het puur genieten. Maar waar moet je op letten bij polyester zwembaden? Is de ligging belangrijk? Welke voordelen hebben deze zwembaden? Zijn polyester zwembaden makkelijk in onderhoud? Een heleboel vragen waar wij je graag een antwoord op geven.

De ligging van je zwembad is wel belangrijk. Je wil er natuurlijk zoveel mogelijk voordelen uit halen. Zo kijk je het best waar in je tuin je het meeste zonlicht hebben. Op die manier kan je zoveel mogelijk genieten van de zon op je zwembad. Ook kijk je waar je niet veel bomen hebt. Als je je zwembad zou plaatsen naast bomen, kan je constant bladeren uit het water vissen. Dat is ook niet de bedoeling als je even wil ontspannen. Een skimmer kan je hierbij wel helpen. Dit apparaat gaat bladeren of ander afval wegfilteren. Zo ben jij niet constant bezig met afval uit het water te halen.

De voordelen van polyester zwembaden

Wegens tal van voordelen kozen wij er vanaf het begin voor om uw zwembad uitsluitend in polyester uit te voeren. De kans op lekken is uitzonderlijk klein. En moest er toch een lek optreden, is het met polyester heel makkelijk te herstellen. Een polyester zwembad is dus een duurzame investering.
Polyester zwembaden hebben nauwelijks limieten op gebied van vormgeving of afmetingen. Zowel verticale, rechte wanden als ronde of polygone vormen kunnen met polyester perfect worden uitgevoerd. Onderwaterverlichting en trappen kunnen naar wens worden uitgewerkt.
Polyester zwembaden op maat hebben ook nog andere voordelen, namelijk

  • Polyester zwembaden zijn voorzien van een gelcoat die vuil, algen en water afstoot.
  • Polyester zwembaden op maat zijn ook voorzien van isolatie.
  • De kuip van een polyester zwembad voelt prettig en glad.
  • Een polyester zwembad is een goedkope investering.
  • Deze zwembaden kunnen tegen een stootje. Ze zijn ook UV-bestendig en gaan niet verkleuren bij het minste zonlicht.
  • Polyester zwembaden vragen nauwelijks onderhoud. Je kan het ook voorzien van een rolluik. Op die manier hou je bladeren en ander afval makkelijk buiten. Het rolluik zorgt er ook voor dat kinderen en dieren niet in het water kunnen vallen.
  • Het is ook een streling voor het oog. Wat is er leuker dan in de keuken te staan en je zwembad te zien liggen? Het nodigt ook uit om een duik te nemen of gewoon even te relaxen.  Als je daarnaast nog opteert om een terras naast te bouwen, dan kan je dubbel genieten. Met onze keramische terrastegels glij je niet uit wanneer je uit het water komt. Ook onze andere terrastegels, zoals natuurstenen tegels, zijn een streling voor het oog.

Wil je graag een polyester zwembad op maat? Dan kan je dat bij ons op twee manieren bestellen:

  • Of je bezorgt ons een plannetje met de gewenste afmetingen.
  • De andere mogelijkheid is dat wij een bezoek ter plaatse brengen en een ontwerp maken, voor zoverre je zelf nog niet over een ontwerp zou beschikken.

Eenmaal je een polyester zwembad besteld hebt, wordt het ter plaatse gerealiseerd en afgewerkt. De plaatsing zelf neemt niet zoveel tijd in beslag. 

Kortom, twijfel niet langer. Geniet van de warme zomerdagen terwijl je ronddobbert op een luchtmatras in je polyester zwembad op maat. Breng ons gerust een bezoekje om samen te bekijken hoe jouw zwembad kan gerealiseerd worden.
Of klik hier om een bezoek bij jou ter plaatse aan te vragen. Dan kunnen we ons meteen een prima beeld vormen van de situatie en de mogelijkheden in jouw tuin of woning. Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder met het realiseren van je droomzwembad.