Keramische vloertegels voor buiten

Keramische vloertegels voor buiten

Wil je graag op je terras genieten van een kop koffie en de eerste zonnestralen? Wil je het hele jaar door op je terras zitten? Of kies je eerder voor een pad als eyecatcher van je tuin? Met onze keramische vloertegels voor buiten is dit allemaal mogelijk.

Je houdt ervan om buiten te zijn. Van zodra de zon er is, wil je naar buiten en genieten op je terras. Met onze keramische vloertegels voor buiten kan je perfect genieten van de eerste zonnestralen. Wij bieden een ruim gamma keramische vloertegels aan voor buiten, van gerenommeerde merken uit Spanje, Italië, Duitsland en Nederland. Maar wat zijn de voordelen van deze tegels buiten? Hoe moet je keramische vloertegels voor buiten onderhouden? Wij helpen je verder op weg en geven een antwoord op al je vragen.

Keramische vloertegels voor buiten

Wij zijn het gewoon om binnen keramische tegels te hebben. Maar ook voor buiten kan je perfect keramische vloertegels gebruiken. Deze tegels hebben dan ook een aantal voordelen, namelijk:

  • Vloeren zijn een onderdeel van jouw tuin, terras welke het meest aan slijtage onderhevig zijn. Daarom is de kwaliteit en de slijtvastheid van jouw vloertegels heel belangrijk. Onze keramische buiten tegels zijn daarom 2 cm dik.
  • Keramische vloertegels voor buiten zijn kleurvast.
  • Deze tegels hebben geen last van krasvorming.
  • Een groot voordeel van keramische vloertegels voor buiten is dat ze waterafstotend zijn. Deze tegels houden bijna al het vocht tegen. Wanneer het regent en alles er nat bij ligt, zal je op deze tegels niet uitglijden. Dit in tegenstelling tot teak of bankirai. Die zijn enorm gevoelig voor vocht en groenaanslag, waardoor je ook heel makkelijk uitglijdt.
  • Keramische tegels zijn ook enorm sterk. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Vorst, sneeuw, regen of zon? Geen enkel probleem voor deze tegels.
  • Keramische vloertegels voor buiten zijn ook duurzaam. Ze kunnen tegen een stootje en gaan heel lang mee.
  • Ook niet onbelangrijk is dat deze tegels heel gemakkelijk zijn qua onderhoud. De tegels zijn vlekvrij. Wil je barbecueën op je terras maar ben je bang voor vlekken? Dat is met keramische vloertegels geen enkel probleem. Je kan je terras gewoon schoonmaken met water en een onderhoudsproduct en je tegels blinken weer als nieuw.
  • Ook qua design en vorm kan je met keramische vloertegels voor buiten alle richtingen uit. Je kan kiezen voor keramische tegels in houtlook of verkies je eerder tegels met vormen en figuren? Ook dat is mogelijk. Je vindt bij ons keramische tegels voor heel uw terras in alle maten, vormen en ontwerpen. Wil je graag de lijn door trekken met binnen? Ook dat is mogelijk. Je kan ervoor kiezen om je terrastegels qua vorm en kleur af te stemmen met je tegels binnen. Op die manier worden je interieur en je terras één.

Zoals je ziet hebben keramische vloertegels voor buiten een heleboel voordelen. Naast keramische tegels bieden we ook een ruim assortiment natuurstenen vloertegels aan.

Doe-het-zelf of vraag onze plaatsingsdienst

Bent u een doe-het-zelver? Dan kan je deze aankopen aan scherpe prijzen.
Ook onze professionele plaatsingsdienst met uiterst bekwame vloerders staan tot uw dienst. Zij plaatsen jouw vloertegels steeds met de meeste zorg en zorgen ook voor de afwerking.

De keuze van jouw vloertegels bepaalt ook in grote mate het uitzicht van uw tuin/terras. Dankzij onze samenwerking met een aantal tegelfabrikanten, kunnen wij jou voor alle tegels de scherpste prijzen bieden.
In onze showroom kan je een groot deel van ons assortiment bekijken, zodat je een idee hebt hoe uw vloer er uit komt te zien. Wij helpen jou dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Contacteer ons gerust voor meer informatie of advies.