badkamertegels

Badkamertegels

Het kiezen van badkamertegels is enorm belangrijk om te zorgen dat je steeds op je gemak bent. Een badkamer is immers zonder enige twijfel dé plaats waar je compleet even tot rust kan komen. Het maakt dan ook niet uit of dat het ’s ochtends is, of ’s avonds na een lange dag werken. Jouw badkamer dient ervoor om je te laten ontspannen.

Bij ons vindt je een ruim assortiment aan badkamertegels waarmee je jouw badkamer tot hét ultieme ontspanningsoord kan maken.
Wees er ook zeker attent op dat een badkamer een vochtige omgeving is, hiertegen dienen je vloeren en muren dus ook bestand te zijn. Daarom is het zeker nuttig dat je onze vochtbestendige en antislip tegels bekijkt. De slipweerstand van een tegel wordt bepaald door de oppervlakteruwheid, vuil- en slijtageweerstand. Een andere factor hierin is het formaat dat je badkamertegels hebben, ook de voegen tussen de tegels kunnen een invloed hebben.

Met keramische tegels kan je jouw badkamer compleet comfortabel en gezellig inrichten. Het is ook zeer gemakkelijk in onderhoud. Verder hebben we ook een zeer ruim assortiment aan natuursteentegels, deze zijn enorm vochtbestendig maar hebben wel meer onderhoud nodig.
Wanneer je voor een grote moderne badkamer wenst te gaan, is het zeker interessant om je vloertegels door te laten lopen op de wand, zo creëer je tevens een effect dat je badkamer er veel groter laat uit zien dan het werkelijk is.

Overweeg ook zeker de combinatie van grote en kleine tegels in hetzelfde materiaal, dit geeft namelijk meer sfeer en maakt het ook makkelijker om je badkamer te betegelen.

Keramische badkamertegels

Dankzij de groei in mogelijkheden voor het gebruik van keramische tegeltoepassingen en dankzij de geavanceerde ontwikkelingen qua productietechniek, worden keramische tegels een steeds interessantere keuze om als badkamertegel te gebruiken. Het is ook één van de meest gebruikte materialen in de badkamer. Dit zowel voor vloertegels als voor wandtegels. Je kan namelijk bijna elk denkbaar materiaal in keramiek gebruiken. Het is reeds ook niet meer te onderscheiden van het echte materiaal. Hierdoor zijn de mogelijkheden wat je er mee kan doen bijna eindeloos.

Of je nu kiest voor een exclusief marmeren stijl, een natuursteen of een mozaïek patroon of zelfs  een houtlook. Het is allemaal mogelijk in keramiek. Vervolgens heb je bij keramische tegels ook nog eens krasbestendigheid en een uiterst lange levensduur gevolgd door vocht- en kleurbestendigheid, waardoor het een ideale badkamertegel is. De voeg bij keramische tegels is bijna niet zichtbaar dankzij de minimale voegbreedte. Verder zie je ook niet snel vuil op keramische tegels en zijn ze zeer hygiënisch om te gebruiken want je kan ze ook heel gemakkelijk reinigen.

Badkamertegels in natuursteen

Het proces om natuursteen uit steengroeves te winnen is reeds eeuwenoud. Hiervan worden vervolgens de prachtige natuursteentegels gemaakt. Deze tegels hebben een zeer natuurlijke uitstraling, wat dan ook heel snel dat speciale en unieke gevoel geeft waaraan de natuursteen zijn populariteit dankt.

Het zijn enorm duurzame tegels en de stenen zelf zijn nauwelijks onderhevig aan slijtage. Wanneer je de juiste producten gebruikt kan je deze ook in een perfecte staat onderhouden.

Natuursteen is afkomstig uit een onuitputtelijke bron, het is namelijk ook een natuurlijk product. Dit maakt het niet zo milieubelastend in vergelijking met kunstmatig gefabriceerde tegels. Nog een interessant voordeel van natuursteen is dat het mogelijk is in elk soort kleur, elk soort afmeting en er is een grote mogelijkheid hoe je het wenst te bewerken om het perfect in jouw keuken te laten passen. Kom zeker eens langs in onze showroom zodat je in alle rust kan kijken welke natuurstenen wandtegels je in jouw keuken wil hebben.

Beige badkamertegels

Indien je graag een aangename en warme sfeer in je badkamer wenst te hebben, zijn beige tegels een uitzonderlijk goede keuze. Ze geven een goed contrast tegenover het wit dat weerspiegelt in het sanitair en het plafond. Wanneer je voor een lichtbeige vloertegel gaat, zal dit je ruimte luchtiger maken en geef je de badkamer een hoger gevoel.

Grijze badkamertegels

Wanneer je voor een grijze tint kiest, speel je op veilig betreffende de trends van het interieur. Zo kan je badkamer na vele jaren er nog steeds hedendaags uitzien. Een grijze tint geeft echter wel een kille sfeer, waardoor het aangeraden is om het wat op te fleuren met eventuele houttinten badkamermeubels. Verder kan je ook met warm getinte accessoires werken, deze geven je badkamer meteen een huiselijke sfeer.

Mozaïeken tegels voor de badkamer

Een badkamer met mozaïektegels geeft een zeer speciale sfeer. Wanneer je verschillende kleuren gebruikt krijg je meteen ook een leuk diepte-effect, wat je badkamer veel meer leven geeft. Doordat deze tegels heel dun zijn, kunnen deze makkelijk op ondergronden gelegd worden zonder drempels & deuren aan te moeten passen.  Verder is het ook zeer voordelig om mozaïektegels te gebruiken want als er wat schimmel op één tegel komt, kan dit zeer gemakkelijk vervangen worden.

kado bar red mojitoclick herecustom phone caseself bar lost maryelfbartelefoonhoesjes. nl

Aangezien deze tegels heel veel kleine voegen hebben, verhoog je hiermee het anti-slipeffect, zo is je badkamer meteen ook een pak veiliger.
We hebben een zeer ruime keuze uit tal van patronen en kleuren. Je kan dus zeker even langskomen in onze showroom om te kijken hoe je jouw badkamer een uniek en persoonlijk karakter kan geven.

Witte badkamertegels

Als je graag een schone en luchtige sfeer wenst te hebben in je badkamer kan je zeker onze witte tegels bekijken. Deze passen in elk soort woning en zijn zeer mooi bij wit sanitair. Een echte tijdloze tegel.  Kies ook meteen voor een wit voegsel zodat alles mooi samenhangt. Dit zal je ook minder snel moeten schoonmaken dan een grijs gekleurd voegsel.

We verwelkomen je daarom zeer graag in onze showroom waar je rustig rond kan kijken om zo jouw favoriete tegels te vinden.