keramische wandtegels

Keramische wandtegels voor de keuken of de badkamer

Keramische wandtegels zijn een prachtige aanvulling op je vloertegels. Door de vele mogelijkheden wordt elke muur binnen de kortste keren de blikvanger in je woning.

Keramische wandtegels zijn ideaal voor gebruik in:

  • woonkamer
  • keuken
  • badkamer
  • wc/toilet

Het gebruik van keramische wandtegels is een prachtige aanvulling binnenshuis en geeft ook een zeer uniek gevoel.
Indien je reeds keramische vloertegels gebruikt hebt en in eenzelfde stijl wandtegels gaat gebruiken, zal je merken dat dit een effect geeft waardoor je huis er vanbinnen meteen veel groter lijkt uit te zien.

Wij bieden een ruim aanbod aan keramische wandtegels aan. Deze komen van gerenommeerde merken uit Spanje, Italië, Duitsland en Nederland. Dankzij onze nauwe samenwerking met een aantal tegelfabrikanten, kunnen wij je alle tegels voor de scherpste prijzen aanbieden.

Keramische wandtegels voor de keuken

Het gebruik van keramische tegels is erg verschillend per kamer. Het specifieke gemak van keramische wandtegels in de keuken is dan ook dat het zo makkelijk schoon te maken is en dat je nauwelijks krassen of vlekken op je tegels hebt. Het is erg hitte bestendig. Als er iets spettert tegen de wandtegel kan dit heel simpel met een veeg van een natte doek perfect schoon gemaakt worden. Indien je dus nogal graag kookt, is keramiek de veiligste keuze voor jouw wandtegels.

Aangezien wij volkeramische tegels gebruiken, zijn de poriën dichtgebakken met email en zijn ze niet poreus. Enig soort micro-organismen en microben hebben bij normaal onderhoud nauwelijks een overlevingskans, indien je last hebt van allergieën, zal dit er dus voor zorgen dat je hier bijna niets van last mee zal ondervinden.

Vergeet ook niet dat je in de keuken makkelijk enkele uren per dag spendeert. Bekijk daarom zeker ons ruim assortiment aan keramische wandtegels die elk soort keuken een prachtige ‘finishing touch’ kan geven.

Keramische wandtegels voor de badkamer

Met keramische wandtegels zal je jouw badkamer en douche compleet comfortabel en gezellig kunnen inrichten. Het is ook enorm gemakkelijk in onderhoud.
Wanneer je voor een grote moderne badkamer wenst te gaan, is het zeker interessant om je vloertegels door te laten lopen op de wand, zo creëer je tevens een effect dat je badkamer er veel groter laat uit zien dan het werkelijk is.

Overweeg ook zeker de combinatie van grote en kleine tegels in hetzelfde materiaal, dit geeft namelijk meer sfeer en maakt het ook makkelijker om je badkamer te betegelen.
Dit soort tegels zijn ook één van de meest gebruikte materialen in de badkamer. Dit zowel voor vloertegels als voor wandtegels en uiteraard ook voor de douche. Je kan namelijk bijna elk denkbaar materiaal in keramiek gebruiken. Of je nu kiest voor een exclusief marmeren stijl badkamer, een natuursteen of een mozaïek patroon, bij ons zal je jouw perfect wandtegel kunnen vinden. Vervolgens heb je hierbij ook nog eens krasbestendigheid en een uiterst lange levensduur gevolgd door vocht- en kleurbestendigheid, waardoor het de ideale badkamertegel is, die bovendien gemakkelijk schoon te maken is.

addresscheap replica watches under $50big w phone caseself bar flavorshandyhülle sauber machenzahady raritneho ovocia elf bar mango

Ook in de woonkamer

De woonkamer is dé ruimte waarin men het meest tijd in doorbrengt. Hier kan je meteen ook de hele sfeer en stijl van het huis mee bepalen. Men kijkt vaak naar keramische tegels voor zowel de vloer als de wand, want deze tegels hebben een ruim aanbod en kunnen in zowat elk stijl huis geplaatst worden. Zo is de openhaard met een gezellig wandtegel een fantastisch middelpunt van het huis. Tegenwoordig is het ook terug helemaal in om een volledige muur te bekleden met tegels.

Dankzij het dichte oppervlak van de tegels is deze wandtegel ook uitermate geschikt om te gebruiken in je woonkamer. Zelfs vanuit een medisch oogpunt wordt dit aanbevolen doordat het microben geen overlevingskans geeft bij normaal onderhoud. Zo zal je geen last krijgen van allergieën.

Een keramische wandtegel als afwerking in de garage

Zelfs in de garage past een wandtegel perfect. Heel vaak wordt een garage voor veel meer gebruikt dan gewoon een plaats om je wagen op te bergen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een plaats waar je de diepvries zet. Je kan er een sporthoek van maken, je maakt er deels een opbergruimte van of een werkplek voor allerlei klusjes. Daarom is het ook belangrijk om hier een goede keramische vloertegel te gebruiken aangezien deze enorm hygiënisch is. Om vervolgens te zorgen dat je garage nog wat extra leven heeft, kan je een wandtegel gebruiken waarmee je zo een gezellige plek maakt van de garage.

Een heel ruim aanbod

Kom zeker even langs in onze showroom, waar je rustig ons ruim assortiment keramische wabdtegels kan komen bekijken zodat je een idee krijgt hoe jouw wand er uit komt te zien. Dankzij onze jarenlange expertise geven we je ook graag een gedetailleerde uitleg en ons advies mee, we staan steeds paraat om je te helpen met jouw keuze. Wil je je eigen tegels plaatsen, dan kan je deze aankopen aan scherpe prijzen.
Uiteraard kan u ook gebruik maken van onze plaatsingsdienst met uiterst bekwame vloerders, welke uw tegels steeds met de meeste zorg plaatsen en afwerken.