Polyester bakken

Polyester bakken

Polyester bakken zijn een streling voor het oog. Het zijn echte eyecatchers die je tuin laten schitteren als nooit tevoren. Bij ons kan je polyester bakken vinden in allerlei vormen en formaten.

Polyester bakken zijn een echte meerwaarde voor je tuin. Je kan ze vinden in allerlei verschillende vormen. Onze bakken zijn op maat gemaakt. Maar welke soorten polyester bakken heb je? Wat zijn de voordelen van zo’n bakken? Wij geven je het antwoord op al je vragen.

Soorten polyester bakken

Polyester bakken kan je terugvinden in allerlei soorten. De onze kan je zowel bovengrond als in de grond verwerken. Wil je deze bakken half ingraven? Ook dat is mogelijk met onze bakken. Voor de afwerking kan je zelfs opteren om deze bakken bloot te laten. Voor de verdere afwerking kan je er ook voor kiezen de polyester bak te bekleden met blauwsteen tegels en/of hout. Deze kan heel eenvoudig verlijmen op de polyester bak met bijv TEC 7. Je merkt het allicht al. Onze polyester bakken kan je gebruiken voor diverse doeleinden.  Zo kan je ze gebruiken als zwembad, vijver, zwemvijver of zelfs bloembak. 

Polyester zwembaden op maat

Onze polyester zwembaden zijn een echte streling voor het oog en een meerwaarde voor je tuin. Dobber rond op je luchtmatras tijdens de zwoele zomermaanden. Of neem een frisse duik om daarna te genieten op je terras. Je ziet het, met onze polyester zwembaden is er heel wat mogelijk.

Polyester vijvers op maat

Droom je van een vijver in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze polyester vijvers op maat worden jouw dromen werkelijkheid. Deze vijvers brengen niet enkel een sierlijke toevoeging aan je tuin, maar ze brengen er ook leven in. Je kan hem verder aanvullen met filterbakken, watervallen of andere zaken die je in gedachten had. Wil je liever een koivijver? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Polyester zwemvijvers op maat

Wil je graag het hele jaar door genieten? Dan zijn onze polyester zwemvijvers iets voor jou. Zo creëer je een natuurlijk watergedeelte in je tuin waar je tijdens de warme zomermaanden kunt genieten van de nodige verfrissing. Onze polyester zwemvijvers zijn een ecologisch alternatief voor onze polyester zwembaden.

Polyester bloembakken

Ook polyester bloembakken zijn een mogelijkheid. Deze vorstbestendige bakken kan je het hele jaar door buiten laten staan. Wanneer er nog geen potgrond in zit, wegen ze nog niet te veel. Dus dan kan je ze ook makkelijk verplaatsen naar de plek die je graag wil. Je kan ook heel eenvoudig wieltjes aanbrengen zodat je ze gelijk wanneer kan verplaatsen.

Voordelen van polyester bakken

Zowel polyester zwemvijvers, vijvers, zwembaden als polyester bloembakken hebben een heleboel voordelen. Deze voordelen zijn

  • Allereerst zijn ze UV-bestendig. Het maakt niet uit hoeveel zonlicht er op de bakken komt, ze blijven hun kleur behouden. 
  • Polyester is een duurzaam product. Zowel de zwembaden, vijvers, zwemvijvers als bloembakken gaan een tijdje mee.
  • Het is enorm gemakkelijk in onderhoud. 
  • Deze bakken hebben ook het perfecte isolatiemateriaal. Ze kunnen dus heel lang warm blijven.
  • Polyester bakken zijn enorm stevig. Ze kunnen ook tegen een stootje.
  • Het grote voordeel is dat, gelijk welke bak je ook kiest, het een streling voor het oog is. Het heeft je tuin net dat tikkeltje extra en laat je het hele jaar door genieten van zijn charme.

Aannemers en tuinaanleggers welkom

Naast rechtstreekse verkoop aan particulieren kunnen ook aannemers en tuinaanleggers bij ons terecht voor het aankopen van polyester bakken.
Breng gerust een bezoekje aan ons showterrein.
Je kan er rustig een kijkje nemen aan diverse polyester bakken. Wij helpen je graag met het bekijken en ontwerpen van uw ideale polyester bak. Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Hieronder ziet u alvast enkele voorbeelden van al gerealiseerde polyester bakken.