Polyester vijvers op maat

Tegenwoordig worden veel vijvers uitgevoerd met rubberen vijverfolies van amper 1 mm dik. Ondanks een aantal voorzorgsmaatregelen zoals een zandbed en kippengaas onder de folie ter bescherming tegen scherpe uitsteeksels, boomwortels en ratten of andere knaagdieren, gaan deze vijvers na enkele jaren lekken.
Daarom kozen wij er vanaf het begin voor om uw vijver uitsluitend in polyester uit te voeren. De kans op lekken is uitzonderlijk klein. En moest er toch een lek optreden is het met polyester heel makkelijk te herstellen.
Polyester vijvers hebben nauwelijks limieten op gebied van vormgeving of afmetingen. Zowel verticale, rechte wanden als een geleidelijk aflopende oever, aangepast voor amfibieën kan met polyester perfect worden uitgevoerd.
Een bijkomend voordeel met polyester is dat de oeverranden veel mooier kunnen worden afgewerkt. Met vijverfolie moet de rand worden weggewerkt onder een laag aarde, stenen of een houten overstekende rand. Met polyester vijvers is dit niet het geval. De bovenranden kunnen netjes gelijk worden afgewerkt met de oeverrand.
Je kan bij ons op twee manieren een vijver bestellen:
·         Je bezorgt ons een plannetje met de gewenste afmetingen. Wij maken de polyester vijver hier op maat en je kan deze komen afhalen en zelf plaatsen.
·         Wij brengen een bezoek ter plaatse en maken een ontwerp, voor zoverre je zelf nog niet over een ontwerp zou beschikken. De polyester vijver wordt ter plaatse gerealiseerd en afgewerkt.
Breng ons gerust een bezoekje om samen te bekijken hoe jouw vijver kan gerealiseerd worden.
Of klik hier om een bezoek bij jou ter plaatse aan te vragen. Dan kunnen we ons meteen een prima beeld vormen van de situatie en de mogelijkheden in jouw tuin.