keramische tegels voor binnen

Keramische vloertegels voor binnen

Wij bieden een ruim gamma keramische vloertegels aan voor binnen en buiten, van gerenommeerde merken uit Spanje, Italië, Duitsland en Nederland.

Je vindt bij ons keramische tegels voor heel jouw woning:

  • vloertegels
  • terrastegels
  • badkamertegels
  • wandtegels

Naast keramische tegels bieden we ook een ruim assortiment natuurstenen vloertegels aan.

Dankzij onze samenwerking met een aantal tegelfabrikanten, kunnen wij je voor alle tegels de scherpste prijzen bieden.
In onze showroom kan je een deel van ons assortiment komen bekijken, zodat je een idee hebt hoe jouw vloer er uit komt te zien.

Vloeren zijn een onderdeel van uw woning welke het meest aan slijtage onderhevig zijn. Daarom is de kwaliteit en de slijtvastheid van uw vloertegels heel belangrijk. De keuze van uw vloertegels of wandtegels bepaalt ook in grote mate het uitzicht van uw woning. Wij helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

De juiste vloertegel brengt dynamiek en leven in huis, hierdoor heeft het ook meteen een effect op je gevoel. Daarom is het zeer belangrijk dat je een vloertegel voor je huis kiest die perfect in je interieur past. Keramische tegels passen in elk soort woning dankzij de vele mogelijke soorten en variaties, bij ons kan je zeker jouw ideale stijl vinden.

Wij bieden een ruim aanbod aan keramische tegels voor je vloer aan, deze komen van gerenommeerde merken uit Spanje, Italië, Duitsland en Nederland. Dankzij onze nauwe samenwerking met een aantal tegelfabrikanten, kunnen wij je alle tegels voor de scherpste prijzen aanbieden.

Om je een beter idee te geven over keramische vloertegels geven we je hierbij graag de voordelen van deze vloersoort mee.

Kwaliteit van keramische tegels

Al onze tegels zijn volkeramisch, hier gaat men de klei reeds met de kleur van het oppervlak verreiken, dit zorgt zelfs voor een maximale bestandheid tegen slijtage.

Wanneer je van plan bent om zelf je vloer te leggen, zal je dan ook meteen merken dat volkeramische tegels een ware droom zijn om mee te werken, je hoeft jezelf geen zorgen te maken over hoeken die afbreken of problemen bij het bijslijpen van een tegel.
Onze keramische tegels zijn van het hoogste niveau waardoor er zelfs bij beschadiging van de tegel eenzelfde kleur behouden zal worden onder de oppervlakte. Dankzij deze speciale techniek valt hebben hierdoor een veel sterkere breukweerstand.

Verder zijn dit soort tegels ook met een toplaag van glazuur (ook wel email genoemd) gebruikt, wat een beschermende laag van gesmolten glas is dat over de tegel geplaatst wordt. Het unieke aan keramiek is dat er inspiratie van andere materialen gebruikt kan worden. Denk zo bijvoorbeeld aan een prachtige Belgische blauwe hardsteen, een Vietnamese hardsteen of een houten parket.

Afwerking

We bieden voornamelijk gerectificeerde tegels aan, deze hebben perfecte rechte hoeken doordat ze op  een exacte maat gezaagd worden. De vloertegel verkrijgt op deze manier een gezaagde zijkant met een bijna niet bestaande voeg tot gevolg. Doordat de voeg zo klein is, wordt de hele vloer meteen een stuk makkelijker om te onderhouden. Dit geeft ook de indruk dat je tegels meer doorlopend zijn qua oppervlak en zo krijg je een groter en strakker uiterlijk.

Onderhoud van keramische vloertegels

Keramische tegels zijn de meest onderhoudsvriendelijke tegels, je kan deze enorm gemakkelijk schoonmaken. Met wat water en een schoonmaakproduct, kan je je vloer steeds prachtig blinkend houden. Graag geven we daarom wat tips en informatie hierover. Bij het kiezen van een schoonmaakproduct kan je best schoonmaakproducten die met olie gemaakt zijn vermijden. Op lange termijn stapelt hiermee namelijk een kleine olielaag op waardoor er gemakkelijk vuil tussen de laagjes kan nestelen, wat er dus voor zorgt dat je vloer er toch vuil blijft uitzien.

Om te zorgen dat je keramische vloer er blinkend bij ligt, begin je best altijd even door je vloer goed te stofzuigen voordat je er met je favoriete schoonmaakproduct over gaat. Voordat je alle tegels begint te kuisen, raden we je aan om eerst één tegel te kuisen met het schoonmaakproduct dat gemengd werd met water. Op deze manier kan je meteen zien of het product dat je gebruikt geschikt is voor je vloer.

Kuis je vloer stuk voor stuk zonder meteen een groot oppervlakte te doen, zo kan je ook controleren of je niet te veel of te weinig schoonmaakproduct gebruikt. Nadat het schoongemaakt werd spoel je alles best even met warm water door voordat het gebruikte schoonmaakproduct opdroogt.

Met deze simpele stappen zal je vloer er prachtig bij blijven te liggen, een stralende vloer heeft namelijk een enorme impact op de rest van je huis.

Ons aanbod keramische vloertegels

Een ander voordeel van keramische tegels is dat deze perfect geschikt zijn voor elke ruimte: van de keuken, woonkamer en badkamer tot de berging en zelfs de hal.

Het aanbod aan keramische tegels is enorm groot, er is voor elk wat wils. Doordat de creatie van deze tegels een industrieel proces is, kan men elk soort stijl, maat en kleur gebruiken. Je kan deze een natuursteen look geven, een rustieke of moderne look, het kan zelf een houtlook zijn, er is ook een ruime keuze aan glanzende en matte keramiektegels.

Showroom

Kom zeker even langs in onze showroom, waar je rustig ons ruim assortiment kan komen bekijken zodat je een idee krijgt hoe jouw vloer er uit komt te zien. Dankzij onze jarenlange expertise geven we je ook graag een gedetailleerde uitleg en ons advies mee, we staan steeds paraat om je te helpen met jouw keuze. Wil je je eigen tegels plaatsen, dan kan je deze aankopen aan scherpe prijzen.

Doe-het-zelf of vraag onze plaatsingsdienst

Doe-het-zelvers zijn zeker welkom in ons bedrijf. Plaatst u zelf uw tegels, dan kan u deze aankopen aan scherpe prijzen.
Uiteraard kan u ook gebruik maken van onze plaatsingsdienst met uiterst bekwame vloerders, welke uw vloertegels en wandtegels steeds met de meeste zorg plaatsen en afwerken.