Brievenbussen-in-natuursteen

Brievenbussen in natuursteen | Belgische blauwsteen

Zoek je vrijstaande brievenbussen in Belgische blauwsteen? Dan vind je bij ons zeker een brievenbus naar jouw smaak. Wij hebben voor elk wat wils.

Er is voor ieder wat wils. Maar wat zijn de voordelen van brievenbussen in Belgische blauwsteen? Zijn deze brievenbussen wel waterdicht? Hebben ze een speciaal onderhoud nodig? Je kan je een heleboel vragen stellen en wij willen je hier graag een antwoord op geven.

Brievenbussen in Belgische blauwsteen

De brievenbussen in natuursteen zijn vervaardigd van blauwe steen. Deze brievenbussen zijn gepolijst, geborsteld of gevlamd. Sommige modellen combineren meerdere afwerkingen. Dit leidt tot een prachtig, exclusief design.
Alle brievenbussen zijn uiteraard mooi waterdicht zodat je post droog bewaard blijft tot wanneer je in de gelegenheid bent om je brievenbus leeg te maken. Maar brievenbussen in natuursteen hebben ook nog andere voordelen:

  • Allereerst zijn brievenbussen in natuursteen duurzaam. Ze gaan levenslang mee en stralen een tijdloze klasse uit.
  • Deze brievenbussen hebben een authentiek karakter. Wil je een brievenbus die past bij een klassieke, landelijke stijl? Of wil je liever een die past bij je moderne woning? Welke stijl je ook hebt, deze brievenbussen gaan bij elke stijl. Ze zijn dan ook veelzijdig, uniek en bieden een echte meerwaarde aan je woning.
  • Je kan deze brievenbussen in verschillende soorten verkrijgen, maar ook in alle afmetingen en kleuren.
  • Bestel je regelmatig online? Ben je niet thuis als je pakket wordt geleverd? Vind je het storend als je opnieuw bij de buren moet aanbellen omdat je zoveelste pakketje daar geleverd wordt? Ook hiervoor hebben we een oplossing. Deze brievenbussen kan je ook verkrijgen in een postpakket brievenbus. Deze hebben het juiste formaat en zijn speciaal ontworpen om je online bestellingen te kunnen ontvangen. Aan de voorzijde is er een opening om jouw pakjes te ontvangen. Aan de achterzijde is er een deurtje  waar je je pakje kan uithalen. Zo moet je niet meer zoeken waar je pakket geleverd is of moet je er niet speciaal voor thuis blijven. Bij deze brievenbus worden er twee sleutels geleverd. Het is dus echt een veilige oplossing voor je post en je online bestellingen.
  • Brievenbussen in Belgische blauwsteen zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen. Het is dan ook ecologisch verantwoord om te kiezen voor natuurstenen brievenbussen.
  • Is je gevel afgewerkt met natuursteen in bijvoorbeeld je vensterbanken? Wil je graag een brievenbus in je gevel integreren? Dan zorgt je natuurstenen brievenbus voor dat tikkeltje extra. Het zorgt ervoor dat alles samen een mooi geheel vormt. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat je niet buiten hoeft te komen tijdens de koude wintermaanden.
  • Vorst, regen of zon? Het maakt niet uit, want brievenbussen in natuursteen zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. De blauwsteen is heel compact en niet poreus. Daarom dat deze brievenbussen tegen de weerschommelingen kunnen. Bovendien gaan deze brievenbussen niet verkleuren als ze in contact komen met de zon.
  • Qua onderhoud vergen natuurstenen brievenbussen ook niet veel tijd. Je kan ze af en toe eens afwassen, maar verder hebben ze geen onderhoud nodig.
  • Brievenbussen in natuursteen zijn ook vervaardigd in materiaal dat enorm sterk is.

 

Kortom, twijfel niet langer en kies voor brievenbussen in natuursteen. Je kan een bezoekje brengen aan ons showroom. Je vindt er vast een brievenbus welke in jouw voortuin past! Heb je nog andere vragen of wil je graag wat advies? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder bij de zoektocht naar de geschikte brievenbus.