Tuinmeubelen, banken en tuintafels | De Witte

Stone And Deco World

Tuinmeubelen, banken en tuintafels

Tuinmeubelen zorgen voor een rustpunt in jouw tuin. Je kan er bekomen van een dagje hard werken of samen keuvelen met je gezin, familie en vrienden. Ook een tuinbank kan zo’n plaats worden waar je ongestoord kan genieten.

Houten of metalen tuinmeubelen vergen echter nogal wat onderhoud en het is vaak niet raadzaam om ze winter en zomer buiten te laten staan. Ook kunststof tuinmeubelen verkleuren vrij snel en gaan relatief snel stuk. Stenen tuinmeubelen, banken en tafels hebben deze nadelen niet.

Stenen tuinmeubelen kunnen het hele jaar door buiten staan. De banken en tafels vormen bovendien een blikvanger in elke tuin en geven uw tuin net dat ietsje meer karakter.

Voor de hedendaagse, moderne en de meer klassieke of landelijke tuin hebben wij een ruime keuze stenen tuinmeubelen, banken en tafels. Er zijn tuinmeubelen in diverse materialen: marmer, graniet, ruw of gepolijst. Aangepaste parasolvoeten en staptegels zijn eveneens beschikbaar.

Breng een bezoekje aan ons showterrein. U zal versteld staan van de verscheidenheid aan tuinmeubelen. Je vindt er vast een mooie combinatie welke in jouw tuin past!