Fonteinen, muurfonteinen en waterornamenten | De Witte

Stone And Deco World

Fonteinen, muurfonteinen en waterornamenten

Onze tuinfonteinen zijn een populaire aanvulling voor zowel grote als kleine tuinen. Het aangename geluid van stromend of borrelend water verdoezelt storende achtergrondgeluiden en verhoogt het vredige, rustige gevoel in uw tuin.

Zowel grote, impressionante fonteinen als discretere muurfonteinen voegen een extra dimensie toe aan elke tuin of terras. U vindt bij ons een zeer uitgebreid gamma kwalitatieve fonteinen in diverse vormen en materialen. U kan uw keuze maken uit ruwe of gepolijste granieten klassieke of abstracte, moderne fonteinen. Vrijstaande fonteinen, muurfonteinen of een fontein voor op het terras, discrete borrelstenen … voor iedereen is er een fontein of waterornament dat een echte blikvanger wordt in uw tuin.

Alle fonteinen zijn voorzien van een aangepaste pomp voor een optimaal gebruik en met een minimum aan onderhoud.

Wanneer u huisdieren heeft kan u opteren voor een aangepast model, afhankelijk of u niet of net wel wenst dat uw huisdier de fontein beschouwt als een reuze drinkbak, badkuip of zwembad! Decoratieve of natuurlijke randen zorgen voor een mooie integratie met uw tuin en planten. Vogels kunnen uw fontein als een aantrekkelijk vogelbadje beschouwen, wat al of niet het beoogde resultaat is.

Voeg vandaag nog een fontein toe aan uw tuin! De sereniteit en rust van een waterpartij is een essentieel element dat elke tuin een meerwaarde geeft. We zijn er zeker van dat u bij ons een geschikte fontein of waterornament vindt voor uw tuin.